Diensten

Hier komt binnenkort de vernieuwde pagina over de diensten van Marieke Beumer Communicatie

De communicatie- en contentwerkzaamheden van Marieke Beumer Communicatie

Marieke Beumer Communicatie verzorgt de communicatie in de breedste zin van het woord. Hieronder licht ik uitgebreid toe wat Marieke Beumer Communicatie voor jou kan doen.
Leuk, maar geef mij meteen maar de samenvatting

1. SEO-teksten schrijven en optimaliseren

Heldere webteksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines maar toch kwalitatief en lekker om te lezen. Jij of ik bedenkt het onderwerp waar je tekst(en) over wilt zien en ik ga aan de slag. Natuurlijk kan ik de tekst ook publiceren in jouw eigen CMS. Zie ook mijn kennis over verschillende tools.

2. Tekst controleren op spelling, grammatica en zinsopbouw

Foutloze teksten nodig voor jouw website, onderzoeksrapport, offertes, scriptie of iets anders? Ik help je graag. Door mijn jarenlange ervaring in het teksten schrijven én ervaring als eindredacteur help ik jou eenvoudig een tekst zonder spel- of taalfouten op te leveren. Lees hier meer informatie over een tekst controleren >>

3. Communicatieadviseur en contentmanager

Waar gaat het om, wie wil je bereiken en wat is hiervoor de beste manier? We bepreken dit samen en ik schrijf het communicatieplan. Hierin adviseer ik over de middelen die je kunt gebruiken om te communiceren, wanneer je deze het beste kunt inzetten (contentkalender) en als je dit wenst, voer ik het plan ook in zijn geheel voor je uit. Bovendien waak ik over de inhoud van je communicatiemiddelen. In nauw overleg actualiseer, optimaliseer en ontwikkel ik je content.

4. Blogteksten – SEO-proof

Blogs zijn de ideale manier om jouw bedrijf (gratis) vindbaar te laten worden op Google. Daarom adviseer ik altijd een ‘blog’ pagina op jouw website op te (laten) nemen. Blogs kunnen over van alles gaan: van wat voor product er vandaag nieuw in je winkel is, tot een nieuwe menukaart of welk pretpark je gisteren hebt bezocht. Zolang het maar relevant is en aansluit bij jouw product of dienst. Marieke Beumer Communicatie verzorgt deze blogteksten voor jou.

5. Online nieuwsbrief schrijven en produceren

Soms heb je zóveel nieuws, dat het teveel wordt om in een Facebookpost of Tweet te plaatsen. Dan biedt een digitale nieuwsbrief uitkomst. Hiermee kun je snel inspelen op de actualiteiten. Omdat je zelf je klantenbestand samenstelt, weet je zeker dat jouw nieuws bij de juiste mensen terechtkomt. Marieke Beumer Communicatie helpt je met de nieuwsbrief. Jij vertelt wat je in jouw nieuwsbrief wilt hebben staan, en ik zorg voor de tekst, opmaak en verzending (natuurlijk netjes via de nieuwe privacywetgeving). Uiteraard met jouw goedkeuring!

6. Persberichten – aandacht in de media

Jouw winkel, product of dienst nog bekender maken in de media? Lever je informatie aan en ik schrijf voor jou een persbericht en stuur deze naar de juiste platforms, redacteuren en journalisten. Marieke Beumer Communicatie kent hen en zij kennen Marieke Beumer Communicatie.

7. Teksten offline

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen via printmedia? No problem. Ook op schrift moet een tekst leesbaar en in één oogopslag helder zijn. Bovendien ken ik door mijn netwerk de juiste adresjes met een goede prijs/kwaliteit verhouding om jou ook drukwerkbegeleiding te bieden.

8. Onderhouden webshop/website

Tekstueel onderhouden webshop

Oké, je webshop met jouw zelfgemaakte of ingekochte producten staat. En nu? Stuur mij een korte omschrijving en foto’s van je producten en ik voorzie deze van spetterende en actiegerichte teksten. Natuurlijk kan ik ook jouw huidige teksten nalopen om nog wat puntjes op de i te zetten.

Bij een langere samenwerking onderhoud ik de teksten van je webshop voor een vast bedrag per maand.

Onderhouden website

Heb je al een website maar is deze aan vernieuwing toe? Jij geeft aan welke kant je op wilt en ik zorg voor frisse teksten en passend beeld. Ook controleer ik regelmatig of de inhoud nog klopt. En wil je iets veranderd hebben? 1 mailtje, WhatsAppje of telefoontje en het wordt geregeld.

Nieuw logo of huisstijl nodig?

Ik kan je helpen met de content, maar voor de visuele bewerking verwijs ik je graag naar TU-Design

IN HET KORT

Geen zin om de complete lap tekst hierboven te lezen? Dan lees je hier in het kort over wat ik doe. Uiteraard wel klikbaar naar de uitgebreide toelichting.

1. SEO-teksten

Teksten die goed gevonden worden en ook nog kwalitatief goed geschreven. Ik doe het voor je.

2. Tekst controleren op spelling, grammatica en zinsopbouw

Jij schrijft de tekst, ik zorg ervoor dat jij een foutloze tekst hebt.

3. Communicatie en content

In overleg maken we een communicatie- en/of contentplan. Ik actualiseer, optimaliseer en ontwikkel je content en waak over de inhoud van je communicatiemiddelen.

4. Blogs schrijven

Teksten over de meest uiteenlopende ontwerpen met een creatief tekstueel sausje van Marieke Beumer Communicatie.

5. Nieuwsbrief

Jij of ik bedenk(t) input voor de nieuwsbrief en Marieke Beumer Communicatie zorgt voor de tekst, opmaak en verzending.

6. Pers

Marieke Beumer Communicatie schrijft voor jou een persbericht en stuurt deze naar de juiste platforms, redacteuren en journalisten.

7. Offline teksten

Als je al een tekst hebt, kan ik deze voor je redigeren voor een leuke prijs.

8. Onderhouden webshop/website

Jouw website of webshop voorzien en onderhouden van actuele en frisse teksten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.